KHARKOV

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » KHARKOV » ЗДОРОВЬЕ » Новости


Новости

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Все чаще просматриваю новости своего города и статистику заболевания коронавирусом, так как переживаю за здоровье близких. Но новостном портале https://kntp.com.ua/covid-19/ только достоверные данные и свежая информация, что позволяет быть в курсе событий. Также отмечу и другие разделы с не менее полезной информацией. Рекомендую, источник актуален для Конотопщины, да и Украины в целом.

0

2

Меня сейчас корона меньше всего беспокоит - куда важнее для меня новости Украины, потому что я иву в этой стране и у меня на глазах происходят все эти события. Вот тут новости Украины https://hyser.com.ua/ публикуют без цензуры и тут можно прочитать то, что не найдете на других порталах. Ну вот дествительно очень интересный сайт.

0

3

Доброго вечора! Популярний ресурс Рoliteka  https://politeka.net/uk/news/390989-ukr … muzhchinoy пропонує ознайомитися зі свіжими, актуальними, затребуваними новинами, які будуть цікаві усім, незалежно від віку. Тут знайдуть щось корисне для себе студенти, діти, а також керівні працівники, домогосподарки і всі ті, хто тримає руку на пульсі. Тільки на цьому сайті опублікована цікава інформація, яка заінтригує кожного.

0

4

Сейчас многие за новостями следят.

0

5

Особисто я слідкую за актуальними новинами через портал Укр-Дей https://ukr-day.com/category/news-uk/ Крім важливих новин країни та світу, тут можна ще почитати багато цікавої інформації відносно абсолютно різних тем. Є розділи з лайфхаками, корисними порадами, туризмом, психологією і навіть з кулінарією.  Дуже гарний портал, мабуть, один з найкращих в Україні.

0

6

Рекомендую вам посетить превосходный сайт, на котором всегда доступны актуальные ссылки на маркет Кракен - один из самых известных и популярных теневых ресурсов. Надежное и безопасное место для поиска актуальных ссылок на Кракен можно найти на следующем сайте, кракен ссылка https://kraken-topshop.com/. Будьте уверены в сохранности своих личных данных при использовании этого сайта.

0

7

Останні новини України та світу від https://inforoom.com.ua/category/politics/. Свіжі новини політики, суспільства, спорту, шоу-бізнесу, а також детальне освіження будь-яких соціальних та культурних подій. Ми розповідаємо про всі події одними з перших і завжди чесно та правдиво.

0

8

Ваш ключ до всього, що пов'язано з Україною та Туреччиною. Ми прагнемо стати вашим вірним джерелом для останніх новин та аналітики з цих країн. Наш портал пропонує широкий спектр інформації - від політичних обговорень до культурних подій, що дає вам можливість зрозуміти обличчя обох країн. Ми віримо в об'єктивність та різноманітність, тож https://turkrainews.com.ua/ - ваш надійний супутник у світі новин, який стежить за ключовими темами, що цікавлять читачів.

Отредактировано DmytroSarnichenko (2023-11-15 17:12:56)

0

9

Іноді політичний погляд на світ допомагає зрозуміти, що буде найближчим часом. Як портал новин - https://politanaliz.com.ua/ допомагає вивчити останні політичні події за тиждень. Приміром з останніх новин я дізнався, що згідно із запитами союзників, український уряд вирішив припинити публікацію переліку міжнародних спонсорів війни на порталі НАЗК. А Сполучені Штати де-факто визнали Путіна президентом РФ. І що далі чекати Україні? Ці та інші новини читайте тут!!!!

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»



Вы здесь » KHARKOV » ЗДОРОВЬЕ » Новости